Yoga en diepte ontspanningen

Registreren Bestaande klant? Hier inloggen

Op deze website kun je terecht voor je online yogalessen on demand en diepte ontspanningen. De yogalessen worden gegeven door Machteld Kiestra, GZ-psycholoog en Gediplomeerd Yoga- & meditatiedocent BWY.

Het abonnement is 18 euro per maand en hiervoor heb je toegang tot alle yogalessen. Je vindt hier lessen van 40, 30, 20 en 10 minuten, diverse ademhalingsoefeningen, meditaties en diepte ontspanningen.

Misschien merk je dat je na verloop van tijd in het dagelijks leven de ontspanning steeds meer kunt toepassen, wanneer je het maar nodig hebt.

De yogalessen zijn zo opgebouwd dat ze voor een ieder geschikt zijn, ook als je lichamelijk wat minder fit bent of blessures hebt. Er worden aanpassingen gegeven en de lessen worden langzaam opgebouwd.

Ik hoop dat je geniet van het bewegen, veel plezier!

 

 

Hoe word je abonnee?

 1. Ga naar het registratieformulier. Je betaalt 18 euro voor een volledige maand (bijvoorbeeld van 10 oktober tot 10 november).
 2. Je krijgt na een poosje een email met de vraag je abonnement na deze maand automatisch te laten doorlopen. Deze incasso’s worden verzorgd door eCurring. Het bevestigen en overmaken van 1 cent is de manier om de automatische incasso op gang te brengen en is volledig vertrouwd.
 3. Opzeggen gaat via het opzegformulier en dit kan op elk moment. Je houdt dan toegang tot de yogalessen voor de maand waarvoor je al hebt betaald.

 

Bel gerust wanneer je er niet uitkomt, wij helpen je graag!

Registreren Bestaande klant? Hier inloggen

Nieuw: online yoga lessen

Soms wil je lekker yoga volgen, maar heb je simpelweg de tijd niet om steeds weer op vaste tijden naar een studio te gaan of je wilt gewoon lekker thuis je eigen ding doen, zonder dat je gestoord wordt door anderen. Online Yoga is dan de perfecte oplossing!

Direct online yoga proberen

Wij bieden o.a. psychologische hulp bij:

 • Angst
 • Burn-out
 • Depressie
 • Dwang
 • Rouw
 • Scheiding
 • Slaap
 • Sociale angst

Contactgegevens

Emmakade 59E, 8921 AG, Leeuwarden


058-2155562

mkiestra.ppe@gmail.com

Top