Over Psychologenpraktijk Emmakade

Over Psychologenpraktijk Emmakade

Psychologenpraktijk Emmakade werd in 1999 opgericht door Machteld Kiestra. Het is een kleinschalige praktijk voor eerstelijns psychologische gezondheidszorg, de basis ggz. Persoonlijke begeleiding, effectieve en moderne behandelingen, een goede bereikbaarheid en een nauwe samenwerking met andere zorgpartners zijn kenmerken van Psychologenpraktijk Emmakade.

 

 

Machteld Kiestra studeerde in Groningen af in de klinische psychologie en sociale psychologie, en in Amsterdam als gezondheidszorgpsycholoog. Ze geeft zowel individuele therapie als relatietherapie. Zij is lid van de LVVP. Haar gezondheidszorgpsycholoog-BIG-inschrijfnummer is: 99060920425. Naast haar werk als gezondheidszorgpsycholoog geeft ze vanaf 2009  les in yoga. Daarvoor volgde ze diverse hatha yoga opleidingen in Engeland.

Yoga en de Basis GGZ, een pas op de plaats

In 2018 werd Machteld Kiestra geïnterviewd door de stichting KiBG m.b.t. yoga en de GGZ. Klik op de volgende link om het interview te lezen: https://www.kibg.nl/yoga-en-de-basis-ggz-een-pas-op-de-plaats.

 

Prijs: Het gouden randje

Psychologenpraktijk Emmakade is sinds 2017 drager van het keurmerk Kwaliteit in de Basis GGZ. Het Keurmerk biedt erkenning aan zorgaanbieders binnen de Basis GGZ die een stapje extra doen voor goede zorg. In 2019 werd dit bovendien beloond met een prijs: ‘het Gouden Randje’ – de extra erkenning die jaarlijks wordt uitgereikt als aanmoediging voor Keurmerkdragers die zich extra inspannen om cliëntervaringen te verzamelen en benutten. 

Kijk hier wanneer je daar meer over wilt lezen.

Nieuw: online yoga lessen

Soms wil je lekker yoga volgen, maar heb je simpelweg de tijd niet om steeds weer op vaste tijden naar een studio te gaan of je wilt gewoon lekker thuis je eigen ding doen, zonder dat je gestoord wordt door anderen. Online Yoga is dan de perfecte oplossing!

Direct online yoga proberen

Wij bieden o.a. psychologische hulp bij:

  • Angst
  • Burn-out
  • Depressie
  • Dwang
  • Rouw
  • Scheiding
  • Slaap
  • Sociale angst

Contactgegevens

Emmakade 59E, 8921 AG, Leeuwarden


058-2155562

mkiestra.ppe@gmail.com

Top