Over Psychologenpraktijk Emmakade

Over Psychologenpraktijk Emmakade

Psychologenpraktijk Emmakade werd in 1999 opgericht door Machteld Kiestra. Het is een kleinschalige praktijk voor eerstelijns psychologische gezondheidszorg, de basis ggz. Persoonlijke begeleiding, effectieve en moderne behandelingen, een goede bereikbaarheid en een nauwe samenwerking met andere zorgpartners zijn kenmerken van Psychologenpraktijk Emmakade.

 

 

Machteld Kiestra studeerde in Groningen af in de klinische psychologie en sociale psychologie, en in Amsterdam als gezondheidszorgpsycholoog. Ze geeft zowel individuele therapie als relatietherapie. Zij is lid van de LVVP. Haar gezondheidszorgpsycholoog-BIG-inschrijfnummer is: 99060920425.

Machteld en Yoga

Naast haar werk als gezondheidszorgpsycholoog geeft ze vanaf 2009  les in yoga. Sinds haar 19e beoefent Machteld yoga. Ze beoefent verschillende stijlen van yoga en komt steeds weer terug bij haar favoriete stijl: Hatha Yoga.

Machteld volgde een Hatha Yoga docentenopleiding in Wales (2007 – 2009) en bleef na haar afstuderen hieraan verbonden als Tutor. Haar plezier in lesgeven is in deze periode gegroeid en ze kijkt met veel genoegen terug op deze bijzondere periode in de bergen van Wales.

In 2016 heeft ze in London haar Bachelors degree gehaald aan de British Wheel of Yoga.

Tegenwoordig combineert ze het geven van psychotherapieën in Psychologenpraktijk Emmakade met het geven van yogalessen in Koarnjum en online.

Yoga en de Basis GGZ, een pas op de plaats

In 2018 werd Machteld Kiestra geïnterviewd door de stichting KiBG m.b.t. yoga en de GGZ. Klik op de volgende link om het interview te lezen: https://www.kibg.nl/yoga-en-de-basis-ggz-een-pas-op-de-plaats.

 

Prijs: Het gouden randje

Psychologenpraktijk Emmakade is sinds 2017 drager van het keurmerk Kwaliteit in de Basis GGZ. Het Keurmerk biedt erkenning aan zorgaanbieders binnen de Basis GGZ die een stapje extra doen voor goede zorg. In 2019 werd dit bovendien beloond met een prijs: ‘het Gouden Randje’ – de extra erkenning die jaarlijks wordt uitgereikt als aanmoediging voor Keurmerkdragers die zich extra inspannen om cliëntervaringen te verzamelen en benutten. Kijk hier wanneer je daar meer over wilt lezen.

In 2021 is wederom een Gouden Randje aan Psychologenpraktijk Emmakade uitgereikt. Deze keer voldeed de praktijk ‘glansrijk’ aan de gestelde normen en behoort de praktijk nu tot de 6% meest gewaardeerde praktijken van Nederland!

Nieuw: online yoga lessen

Soms wil je lekker yoga volgen, maar heb je simpelweg de tijd niet om steeds weer op vaste tijden naar een studio te gaan of je wilt gewoon lekker thuis je eigen ding doen, zonder dat je gestoord wordt door anderen. Online Yoga is dan de perfecte oplossing!

Direct online yoga proberen

Wij bieden o.a. psychologische hulp bij:

  • Angst
  • Burn-out
  • Depressie
  • Dwang
  • Rouw
  • Scheiding
  • Slaap
  • Sociale angst

Contactgegevens

Leeuwarden


06-2065 7006

mkiestra.ppe@gmail.com

KVK 01155598

Top