Nieuws

18 augustus SUPERLEUK NIEUWS: Door het KiBG (stichting kwaliteit in de zorg) is wederom een Gouden Randje aan Psychologenpraktijk Emmakade uitgereikt. Deze keer voldeed de praktijk ‘glansrijk’ aan de gestelde normen en behoort de praktijk nu tot de 6% meest gewaardeerde praktijken van Nederland!

 

 

 

19 juli 2021: Van 28 juli tot en met 20 augustus is de praktijk via telefoon en email wel bereikbaar, maar wegens de vakantieperiode iets minder dan normaal gesproken.

 

1 juni 2021 YOGA NIEUWS: De zomer staat voor de deur! Er staat dan ook een nieuwe playlist voor je klaar met een aantal yogaseries die je helpen het beste van de zomermaanden te maken: Zomerserie 2021: met als thema deze keer: Uitbundigheid.

Ook is er een nieuwe yogales toegevoegd: Het leren van De Schouderstand en De Ploeg.

 

26 maart 2021 NIEUWSEr is weer een nieuwe yogales toegevoegd met de titel: Lekker Slapen.

Deze bewegingsserie is speciaal ontworpen om jou lekker te laten slapen. Na een hectische en drukke dag of wanneer je een jet lag hebt kan deze yogaserie je helpen om heel gemakkelijk in ontspanningsmodus te komen.

Waarom deze yogaserie werkt:

 • helpt bij het in balans brengen van beide hersenhelften, wat je helpt bij het tot rust brengen van je gedachten
 • helpt bij het tot rust brengen van emoties en het vergroten van het gevoel van welbevinden door middel van adem en beweging
 • kalmeert en versterkt het zenuwstelsel door het rekken en strekken van de wervelkolom

 

 

16 februari 2021 NIEUWS: Psychologenpraktijk Emmakade heeft op 16 februari jl. het Keurmerk Basis GGZ 2021 behaald.
De praktijk is sinds 2017 drager van het keurmerk.
Dit jaar voldeed de praktijk zelfs ‘glansrijk’ aan de betreffende normen. Daarmee meent de beroepsgroep dat Psychologenpraktijk Emmakade op bepaalde aspecten bijzonder vooruitstrevend en inspirerend is.

Voor meer informatie kun je kijken op https://www.kibg.nl/goede-voorbereiding-leidt-tot-238-gekwalificeerden-keurmerk-2021

 

04-01-2021 YOGA NIEUWS: Er zijn weer nieuwe online yogalessen toegevoegd! Doe je ook mee?

 

1-11-2020 COVID NIEUWS: Vanwege het COVID-19 virus zijn de behandelingen momenteel uitsluitend via beeldbellen. Alle clienten krijgen enkele dagen vooraf aan hun sessie een email met daarin een link toegestuurd. Door op de knop te klikken in de email neemt U plaats in de digitale wachtkamer.

Mocht dit voor u vragen oproepen, dan nemen we uiteraard contact op om tot een passende oplossing te komen.

Hoe veilig is beeldbellen?
Beeldbellen met Psychologenpraktijk Emmakade gaat via een door de beroepsgroep hiertoe uitgegeven AVG-proof software programma. Dit programma gaat gegarandeerd via Nederlandse servers en slaat geen data op en voldoet aan de ISO27001, NEN7510 en Europese privacywetgeving. De privacy van alle cliënten en de medische informatie blijft dan ook gewaarborgd.

Wat heeft u nodig voor beeldbellen?

 • een internet verbinding
 • een telefoon met camera en microfoon of
 • een tablet of laptop met webcam en microfoon

Kortom, u hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te beeldbellen: het is niet meer dan één druk op de knop.

De komende tijd kunt u ons op de gebruikelijke manier bereiken per telefoon, mail of via het contactformulier op de website. Machteld Kiestra en Rinus Buising zullen deels vanuit huis en deels vanuit de praktijk aan de Emmakade blijven werken.

Nieuw: online yoga lessen

Soms wil je lekker yoga volgen, maar heb je simpelweg de tijd niet om steeds weer op vaste tijden naar een studio te gaan of je wilt gewoon lekker thuis je eigen ding doen, zonder dat je gestoord wordt door anderen. Online Yoga is dan de perfecte oplossing!

Direct online yoga proberen

Wij bieden o.a. psychologische hulp bij:

 • Angst
 • Burn-out
 • Depressie
 • Dwang
 • Rouw
 • Scheiding
 • Slaap
 • Sociale angst

Contactgegevens

Emmakade 59E, 8921 AG, Leeuwarden


058-2155562

mkiestra.ppe@gmail.com

Top