Contact

Aanmelden

U kunt in overleg met de huisarts komen, maar ook op eigen initiatief.

De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 058-215 5562. Bij geen gehoor, kunt u de voicemail inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U kunt ons ook een bericht sturen via ons contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw vragen te beantwoorden of een intakegesprek in te plannen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, denkt u er dan aan uw telefoonnummer vermelden.

Locatie en route

De praktijk is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer en is op loopafstand van het station en het centrum van Leeuwarden. U kunt uw fiets of auto parkeren op één van de parkeerplaatsen aan de Emmakade. Parkeren aan de Emmakade valt in de ‘blauwe zone’, met een parkeerkaart van de ANWB kunt u twee uren parkeren.

Klachten?

Elke klacht neemt psychologenpraktijk Emmakade serieus. We leren ervan en zoeken graag met u naar een passend oplossing.

Heeft u een klacht?
We voorkomen graag dat u ontevreden bent. Heeft u een klacht? We raden u aan dit eerst met de behandelaar te bespreken.

U mag verwachten dat wij ons inspannen om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen. Als een oplossing niet mogelijk is, mag u verwachten dat wij helder aan u kunnen uitleggen waarom dit zo is.

Aanvullende mogelijkheden
Kunnen wij u geen bevredigende oplossing bieden? Als de klacht over het handelen van uw behandelaar gaat, kunt u de klacht neerleggen bij de beroepsorganisatie waar psychologenpraktijk Emmakade bij is aangesloten: de LVVP.

Uw klacht over de organisatie kunt u voorleggen aan de burgerlijk rechter.

Contactformulier

Contactgegevens

Emmakade 59E, 8921 AG, Leeuwarden


058-2155562

mkiestra.ppe@gmail.com

Top