Huisregels

Openingstijden van de praktijk

Psychologenpraktijk Emmakade is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Bereikbaarheid bij crisis en waarneming

Indien er contact nodig is met Psychologenpraktijk Emmakade – als cliënt of zorgverlener – voor een crisis kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur contact opnemen op nummer 06-20657006. Uw behandelaar zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Let wel: daar dit een psychologenpraktijk in de basiszorg betreft, is er geen acute crisisdienst beschikbaar. Dit valt onder de crisisdienst van GGZ Friesland.

Contact opnemen met een professionele hulplijn kan soms ook al wat verlichting brengen.
Verkeert u in acute psychische nood en heeft u direct hulp nodig? Of is er iemand in uw omgeving die direct hulp nodig heeft?
 • Bel uw huisarts (tijdens kantooruren)
 • Bel Dokterswacht Friesland via tel: 0900 – 1127112 (’s avonds en in het weekend)

De huisarts of Dokterswacht Friesland kan GGZ Friesland Spoed inschakelen. De crisisdienst van GGZ Friesland is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

In geval van een levensbedreigende situatie, bel direct 112.

Bij eventuele (langdurige) ziekte of vakantie van uw behandelaar is er de mogelijkheid om een gesprek te hebben met een andere behandelaar van een praktijk elders of met de POH van uw huisarts. Deze nemen dan tijdelijk de behandeling waar.

 

Tarieven en vergoeding 2024

Het zorgaanbod van Psychologenpraktijk Emmakade valt onder het ZorgPrestatieModel van de GGZ (zie: www.zorgprestatiemodel.nl).

Psychologenpraktijk Emmakade heeft net als in voorgaande jaren, ook in 2024 weer contracten met alle zorgverzekeraars. Klik hier voor een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars.

Dit betekent dat uw psychologische hulp wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. De vergoeding valt wel onder het eigen risico. In 2024 bedraagt het eigen risico € 385,-.

Psychologenpraktijk Emmakade houdt zich aan de tarieven die de verschillende verzekeringen vergoeden per behandeling.

Voor onverzekerde zorg, waaronder ook no show, geldt het tarief van de NZa:

 • Het tarief in 2024 voor een consult behandeling van 45 minuten is 135,89 euro
 • Het tarief in 2024 voor een gesprek met diagnostiek (bv. het intakegesprek) van 45 minuten is 159,70 euro.

 

Mocht u onverhoopt niet op de afspraak kunnen komen, dan graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen. Annuleringen kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven. Bij een te laat afgezegde afspraak wordt het consult wel in rekening gebracht.

Kijk voor uitgebreide informatie ook op Behandeltarieven en Voorwaarden LVVP.

 

Nieuw: online yoga lessen

Soms wil je lekker yoga volgen, maar heb je simpelweg de tijd niet om steeds weer op vaste tijden naar een studio te gaan of je wilt gewoon lekker thuis je eigen ding doen, zonder dat je gestoord wordt door anderen. Online Yoga is dan de perfecte oplossing!

Direct online yoga proberen

Wij bieden o.a. psychologische hulp bij:

 • Angst
 • Burn-out
 • Depressie
 • Dwang
 • Rouw
 • Scheiding
 • Slaap
 • Sociale angst

Contactgegevens

Leeuwarden


06-2065 7006

mkiestra.ppe@gmail.com

KVK 01155598

Top