Online yogalessen volgen on demand

Opwarmingen – bewegingsseries en yogahoudingen – ontspanning en meditaties

Yoga. Ontspanning. Meditatie. Wanneer het jou uitkomt.

Een zeer uitgebreide keuze aan yoga en meditatielessen waarvoor je de deur niet meer uit hoeft. Heerlijk genieten en deelnemen aan welke yogales je maar wilt, met het comfort van je eigen woonkamer!

 • Online yogalessen met een rustige opbouw
 • Keuze uit lessen van 40 minuten, 30 minuten, 20 minuten of 10 minuten
 • Video’s op een goed te volgen tempo
 • Goed verstaanbare aanwijzingen en aanpassingen voor de diverse yoga houdingen
 • De yogalessen zijn ook bij uitstek geschikt voor mensen die yoga eens willen proberen om te kijken of het ook wat voor hen is
Voor slechts 18 euro per maand vind je hier een ruime keuze uit diverse oefeningen.
Bekijk hieronder een gratis introductievideo (klik op afspelen):
Opwarmsessies

Opwarmsessies

Je kunt de opwarmsessies gebruiken vooraf aan je yogales. Je zult merken dat de oefeningen na een warming up een stuk prettiger aanvoelen. Je kunt deze sessies ook gebruiken voor wanneer je weinig tijd hebt, maar toch even een opkikker nodig hebt.
Yogalessen

Yogalessen

De yogalessen zijn all round met een rustige opbouw naar diverse yogahoudingen. Je vindt vloeiende bewegingsseries en lessen waarin je wat langere tijd in een bepaalde yogahouding bent. Altijd is er de focus op een zachte concentratie op je adem en de beweging, wat je steeds dieper in een rust en stilte kan brengen. Zo wordt het uiteindelijk een meditatie in beweging!
Ontspanning en meditatie

Ontspanning en meditatie

Ervaar hoe je steeds gemakkelijker terug kunt keren naar rust en ontspanning in je lichaam en geest. De ontspanningsoefeningen leren je hoe je ontspanning ook in het dagelijks leven kunt toepassen wanneer je dit het meest nodig hebt. Door middel van adem, visualisatie en lighoudingen krijg jij de tools in handen en je zult merken dat dit je zelfvertrouwen aanmerkelijk kan versterken.

Een aantal redenen om online yoga te proberen

 • Je leert klassieke yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties stapsgewijs.
 • De lessen zijn toegankelijk. Ook als je niet zo fit bent, zijn de lessen goed te volgen.
 • De lessen worden gegeven door Machteld Kiestra, GZ-psycholoog en yogadocent. Zij combineert kennis van psychologie met de kennis van yoga en meditatie.

Wist je dat yoga:

 • Kan helpen rugklachten te verminderen?
 • Kan helpen bij het opbouwen van nieuwe energie?
 • Je zelfvertrouwen kan verbeteren?
 • Je veerkracht en weerbaarheid tegen stress kan vergroten?
 • Je emotionele welzijn kan ondersteunen?

Hoe word je abonnee?

 1. Klik hieronder op de knop "Direct online yoga proberen". Je betaalt 18 euro voor een volledige maand (bijvoorbeeld van 10 oktober tot 10 november).
 2. Je krijgt na een poosje een email met de vraag je abonnement na deze maand automatisch te laten doorlopen. Deze incasso’s worden verzorgd door ChargeBee. Het bevestigen en overmaken van 1 cent is de manier om de automatische incasso op gang te brengen en is volledig vertrouwd.
 3. Opzeggen gaat via het opzegformulier en dit kan op elk moment. Je houdt dan toegang tot de yogalessen voor de maand waarvoor je al hebt betaald.

Bel gerust wanneer je er niet uitkomt, wij helpen je graag!

Direct online yoga proberen
Top